Concurs de ecologie pentru elevii de gimnaziu

  0
  373

  Ambasada Danemarcei la Bucuresti, in parteneriat cu fundatia Terra Mileniul III si Asociatia Alma-Ro, a lansat concursul „Tinerii ambasadori impotriva schimbarilor climatice”, dedicat elevilor de gimnaziu.
  concurs ecologic
  Copiii interesati se pot inscrie in aceasta competitie trimitand desene, fotografii, materiale facute din obiecte reciclabile sau alte creatii proprii. Aplicatiile trimise de elevi trebuie sa atraga atentia asupra pericolului pe care il reprezinta efectele incalzirii globale.

  Mesajele incluse in proiectele elevilor vor fi transmise oficialilor romani ce vor participa la Conferinta Conventiei Cadru a Natiunilor Unite privind schimbarile climatice, care se va desfasura in decembrie, la Copenhaga. „Copiii de astazi sunt cei ce iau deciziile de maine.

  Ei nu numai ca trebuie sa traiasca cu deciziile pe care le luam noi astazi, dar vor trebui sa ia la randul lor decizii intelepte cand va fi momentul. De aceea este foarte important faptul ca ei inteleg si sunt preocupati de pericolele iminente la adresa mediului inconjurator”, a declarat ambasadorului Danemarcei la Bucuresti, Ulrik Helweg-Larsen. Inscrierile in concurs se pot face pe site-ul www.rac-ro.ngo.ro.

  Copiii de astazi sunt cei care iau deciziile de maine. Tot ei sunt cei care trebuie sa traiasca cu deciziile pe care le luam noi

  Ulrik Helweg-Larsen, ambasadorul Danemarcei la Bucuresti

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.