Concurs interscolar organizat de Comisariatul Regional de Mediu Suceava
Concurs interscolar organizat de Comisariatul Regional de Mediu Suceava

Elevii tuturor unitatilor scolare din judetul Suceava sunt invitati sa participe la concursul interscolar „Suntem responsabili pentru ceea ce vom deveni”, organizat de Comisariatul Regional Suceava al Garzii Nationale de Mediu, pentru a marca Ziua Mondiala a Mediului.

Concursul, care consta in identificarea de catre elevi a celei mai importante probleme de mediu cu care se confrunta comunitatea locala in care traiesc si gasirea celei mai bune metode de constientizare si implicare a membrilor comunitatii in diminuarea sau eliminarea acesteia, are ca termen maxim de depunere a lucrarilor data de 1 iunie 2012.

Unitatile scolare care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa se inscrie pana la data de 11 mai, la adresa de mail crsuceava@gnm.ro sau la fax 0230.550026, prin furnizarea datelor de contact atat ale unitatii de invatamant, cat si ale profesorului coordonator de proiect.

Lucrarile realizate trebuie depuse pana la 1 iunie la sediul Comisariatului Regional Suceava din municipiul Suceava, bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 72, si sa contina minim modalitatea prin care a fost identificata problema si criteriul care a stat la baza stabilirii importantei ei, modalitatea de identificare a celei mai bune metode de constientizare si implicare a membrilor comunitatii, masuri propuse/adoptate pentru diminuarea sau eliminarea problemei de mediu identificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here