Concurs “Let’s Do It, Romania!” dedicat voluntarilor care colecteaza deseurile selectiv

0
332
Concurs “Let’s Do It, Romania!” dedicat voluntarilor care colectează deşeurile selectiv
Concurs “Let’s Do It, Romania!” dedicat voluntarilor care colecteaza deseurile selectiv

Pregatirile pentru campania “Let’s Do It, Romania!” Curatenie in toata tara. Intr-o singura zi au intrat in linie dreapta. Echipa botosaneana „Let’s Do It, Romania s-a intalnit la finele saptamanii trecute cu profesorii botosaneni pentru a pune la punct strategia pe care acestia o vor urma pe data de 12 mai.

Intalnirea s-a desfasurat prin bunavointa conducerii Inspectoratului Scolar Botosani in Aula Colegiului A.T Laurian, profesorii prezenti la intalnire fiind atit din municipiu, cat si din judet.

Profesorii au fost instruiti de catre coordonatorii echipei „Let’s Do It, Romania!” cu privire la sarcinile pe care le vor avea de indeplinit pentru ca, la finalul zilei de 12 mai, judetul Botosani sa se afle din nou pe primele pozitii in privinta numarului de voluntari care vor iesi la curatenie generala.

Noutatea fata de anii trecuti consta in faptul ca anul acesta se va pune un accent deosebit pe colectarea selectiva deseurilor. Astfel, echipelor de voluntari le vor fi necesare atat saci si manusi, cat si scoci de diferite culori, fiecare culoare insemnand un anumit tip de deseuri, respectiv metal, plastic, hartie, sticla.

La intalnirea cu profesorii a fost lansat si un concurs adresat voluntarilor inscrisi. Echipa care va aduna cel mai bine selectiv deseurile va fi desemnata castigatoarea marelui premiu. Concursul va fi organizat in parteneriat cu Primaria Botosani.

Detalii despre cum vor evolua lucrurile, anul acesta, la Botosani, in cadrul campaniei „Let’s Do It, Romania!”, pot fi urmarite si miercuri, 25 aprilie, incepand cu ora 20.00. Emisiunea „O pata de culoare”, realizata si prezentata de Steliana Orasanu de miercuri va fi dedicata acestei campanii. Invitatii Stelianei vor fi Paul Vieru, coordonatul judetean “Let’s Do It, Romania”, Ovidiu Porohniuc, coordonator voluntari, dar si artisti locali care sustin aceasta campanie de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.