Concurs: Treci pe verde cu bicicleta rosie!

0
335

Amatorii de ciclism si nu numai sunt invitati sa acceseze site-ul www.bicicletarosie.ro si sa castige o bicicleta rosie de la Coca-Cola.bicicleta rosie

Pentru al doilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din Romania, in parteneriat cu Primaria Capitalei si Green Revolution organizeaza cel mai mare tur ciclist pentru amatori – „Bicicleta rosie”, ce va avea loc in 17 Iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.

400 de castigatori ai competitiei „Bicicleta rosie” vor participa la acest eveniment impreuna cu multi alti posesori de biciclete care doresc sa sustina un stil de viata activ, mai „verde”, mai echilibrat.

Pentru a promova turul ciclist si a incuraja participarea, Sistemul Coca-Cola Romania ofera 400 de biciclete, casti de protectie, cotiere si genunchiere, printr-o promotie organizata in perioada 01 Iulie – 14 Iulie 2010. Persoanele care doresc sa participe la concurs, trebuie sa acceseze website-ul www.bicicletarosie.ro si sa completeze un chestionar. La finalul promotiei, 400 de norocosi vor fi selectati, prin tragere la sorti, conform regulamentului, pentru a intra in posesia unei biciclete si al unui echipament de protectie complet.

„Este al doilea an in care organizam acest eveniment si speram ca va avea un succes cel putin la fel de mare ca anul trecut. Prin acest gen de actiuni, Sistemul Coca-Cola din Romania isi afirma preocuparea constanta pentru sanatatea oamenilor si starea lor generala. Dorinta noastra este sa incurajam oamenii sa adopte un stil de viata activ si sanatos, prin calitatea si diversitatea produselor noastre, prin modul in care le comercializam, prin informatiile nutritionale pe care le oferim si prin programele noastre care incurajeaza activitatea fizica.” adauga Petre Sandru, Market Operations Manager, Coca-Cola Romania si Moldova.

„Daca dorim ca Bucurestiul sa fie un oras in care nu doar sa locuim ci si sa traim, am lasa macar o data pe saptamana masina in parcare si am merge cu bicicleta. Ca primar al acestui oras am initiat si voi initia in continuare proiecte prin care sa creez o infrastructura moderna pentru cei care folosesc acest mijloc de transport. In viitorul apropiat, mersul pe bicicleta ar trebui sa devina in Bucuresti o obisnuinta. Daca toti vom intelege acest lucru, Capitala va creaste cu adevarat Verde” adauga Domnul Primar General al Capitalei, Dr. Sorin Oprescu.

Turul ciclist „Bicicleta rosie” este un proiect sustinut de Sistemul Coca-Cola Romania, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Green Revolution. Obiectivul principal al acestui program este sa incurajeze locuitorii Capitalei sa adopte un stil de viata sanatos.

Anul trecut, peste 800 de bucuresteni au luat parte la turul ciclist „Bicicleta rosie”, alaturi de personalitati din lumea sportului, vedete si reprezentanti ai autoritatilor. In cadrul evenimentului, specialisti nutritie au oferit tuturor participantilor informatii despre hidratarea echilibrata si caracteristicile unui stil de viata sanatos.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.