Concursului de biciclete Maratonul Tarii Gugulanilor – Tarcu se va desfasura in 24 iunie

Concursului de biciclete Maratonul Tarii Gugulanilor – Tarcu se va desfasura in 24 iunie

Editia 2012 a Concursului de biciclete Maratonul Tarii Gugulanilor – Tarcu se va desfasura in 24 iunie si va lua startul la Poiana Marului, judetul Caras-Severin.
Organizatorii, Asociatia Altitudine, inpreuna cu cluburile partenere Tibiscus Timisoara, Bike Attack Resita, Concordia Lugoj si Club Montan Caransebes cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret si Salvamont Caras-Severin se asteapta si in acest an la o participare numeroasa.
La prima editie din iunie 2011 au luat startul peste 300 de concurenti, veniti din toate colturile tarii. Traseele desfasurate pe drumuri forestiere si poteci, au lungimi si dificultati diferite pentru toate gusturile. Proba Discovery de 30 de kilometri va incepe de la Poiana Marului la Cuntu unde se poate participa si cu familia.
Proba de 50 de kilometri este preferata de cei mai multi dintre participanti datorita privelistilor deosebite, iar diferenta de nivel urcat de peste 2.500 de metri pe care o sesizeaza participantii la proba de 80 de kilometri este o adevarata provocare destinata sportivilor foarte bine pregatiti.
Pe langa acestea, la Poiana Marului va fi organizat si un miniconcurs pentru cei mici. Inscrierile sunt in toi, fiind deja inregistrati 75 de concurenti. Publicul este invitat sa sustina concurentii la start si la sosire sau de-a lungul traseului, pe potecile turistice ale sitului Natura 2000 Muntii Tarcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *