Conferinta ONG Botosani – perspective 2011

Conferinta ONG Botosani - perspective 2011

Reprezentantii societatii civile din Botosani sunt asteptati in zilele de 9 si 10 mai a.c., in sala de conferinte a Hotelului Europa, la Conferinta „ONG Botosani – perspective 2011”. Evenimentul isi propune sa reuneasca ONG-urile active la nivel local in cadrul unui atelier de lucru ale carui rezultate vor fi: Catalogul ONG Botosani actualizat pentru 2011, Harta Societatii Civile Botosanene, Programul Targului ONG 2011 si al Serii Voluntarilor Botosaneni (editia a doua).

Conferinta ONG se desfasoara sub egida „Saptamanii Nationale a Voluntariatului 2011”, fiind inscrisa in Calendarul National al Centrului de Resurse pentru Voluntariat Pro Vobis si reprezinta o oportunitate pentru stabilirea unei legaturi firesti intre potentialii voluntari de la Botosani si organizatiile nonprofit. ONG-urile interesate sa participe la conferinta se mai pot inscrie pana vineri, 5 mai, la adresa de e-mail [email protected].

Conferinta ONG Botosani – perspective 2011 este prima activitate a proiectului „Voluntari de Botosani – Implicare pentru Dezvoltarea Comunitatii”, pe care Asociatia B-Right Media il deruleaza in perioada 5 aprilie – 15 decembrie 2011.

Scopul proiectului este promovarea societatii civile si a voluntariatului la nivelul comunitatii locale, prin crearea unor oportunitati concrete de apropiere intre ONG-uri si potentialii voluntari, in contextul Anului European al Voluntariatului 2011. Proiectul este finantat de Primaria Botosani, prin programul de finantari nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activitati nonprofit de interes local si este implementat in parteneriat cu Fundatia Estuar – Filiala Botosani, Asociatia Culturala „Vis de Artist”, cu ajutorul voluntarilor de la Consiliul Judetean al Elevilor.

In cadrul proiectului „Voluntari de Botosani – Implicare pentru Dezvoltarea Comunitatii” vor fi de asemenea organizate campanii de promovare a voluntariatului, atat in mass-media cat si in institutii de invatamant din Botosani, precum si Targul ONG si Seara Voluntarilor Botosaneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *