Corpurile de iluminat stradal sunt inlocuite cu becuri economice

  Corpurile de iluminat stradal sunt inlocuite cu becuri economice

  Primele becuri economice de iluminat stradal vor fi montate incepand de astazi pe noii stalpi de iluminat, adusi din Italia.
  Reprezentantii firmei Loial, care executa lucrarile de modernizare a iluminatului public de-a lungul principalei artere de circulatie a Sucevei, au anuntat la comandamentul de ieri dimineata ca primele 55 de corpuri de iluminat economice ajung astazi. Acestia au precizat ca se vor apuca de montarea lor in aceeasi zi, pe stalpii care au fost montati.
  Pana in prezent, insa, au fost montati doar 20 de stalpi noi de iluminat.
  “Promisiunea lor este ca saptamana viitoare vor veni si ceilalti, dar cu promisiunile nu putem face nimic. Speram totusi ca vor respecta termenul anuntat, pentru ca exista deja o intarziere de zece zile la montarea stalpilor”, a precizat viceprimarul Lucian Harsovschi, care a prezidat sedinta de gestionare a lucrarilor publice care se executa in municipiul Suceava.
  Proiectul de modernizare a iluminatului public prevede, pe langa montarea a 24 de kilometri de cablu subteran, inlocuirea a 171 de stalpi de iluminat public si a 642 de corpuri de iluminat.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *