Cosmar la zoo. O femeie s-a aflat la un pas de moarte dupa ce a sarit in bazinul ursilor polari

O femeie din Germania a trait adevarate clipe de cosmar la gradina zoologica din Berlin. Ea a fost aproape sfartecata, dupa ce s-a aruncat intentionat in bazinul in care inotau ursii polari. Ingrijitorii au incercat sa scoata femeia din apa, dar au scapat-o inapoi, intre ursii polari. Cel mai batran dintre ei a muscat-o de maini si de picioare.
ursi polari
Angajatii de la zoo au folosit bete lungi pentru a-i indeparta pe ursi de femeie si le-au aruncat bucati de carne, pentru a le distrage atentia. Spre norocul ei, ceilati trei ursi polari din bazin nu s-au aratat foarte intersati de prezenta intrusei. Dupa eforturi disperate, femeia a fost scoasa cu bine din apa.

Martorii oculari au povestit ca femeia s-a aruncat in apa intentionat si ca nu a fost vorba despre un accident, mai ales ca zona in care traiesc ursii este ingradita, publicul nu are acces. „Nu am vazut-o sarind in apa, dar o femeie a observat cum a urcat si apoi a sarit. Nu putea sa fi cazut pur si simplu. Probabil ca a facut-o dinadins”, povesteste un martor. Dupa incident, femeia a fost transportata la spital.

Ingrijitorii spun ca oamenii cred ca ursii sunt inofensivi si ca nu este nicio problema daca se apropie sa-i mangaie si sa se joace cu ei. Vizitatorii nu trebuie sa uite, spun angajatii de la zoo, ca ursii sunt animale salbatice si ca pot deveni agresivi in orice moment.

Sursa: Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *