Cros Montan: Trofeul Maratin Rivulus Dominarum; traversare Ignis, editia a IV-a

Cros Montan: Trofeul Maratin Rivulus Dominarum; traversare Ignis, editia a IV-a

CS Maratin Rivulus Dominarum Baia Mare va invita la Trofeul MRD, traversare Ignis editia a IV-a la cros montan. In colaborare cu DJTS Maramures, Asociatia Kelsen, FJT Maramures, Serviciul Salvamont Baia Mare, organizeaza in ziua de 9 iunie traditionalul cros montan Traversare Ignis. La concurs pot participa sportivi legitimati si nelegitimati.

Inscrierile se fac la telefon 0740 551182 sau email [email protected] pana in data de 5 iunie. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie pana la data anuntata, pentru ca organizatorii sa poata rezolva problemele de transport Poiana Soarelui – Baia Mare. In caz contrar concurentii isi asuma problema transportului.

Traseul: lungimea aproximativ 14 km. Startul de la podul Lespezi – Limpedea, altitudinea 415m, apoi urmand Valea Jidovoaiei prin cariera Taul Rosu pana la cantonul silvic – marcajul trece pe langa Biserica lui Spiridon pana la izvor, de aici se urca pe marcajul triunghi rosu pe drumul de iarna al schiorilor pana la Varful lui Ilie de pe Ignis, altitudinea 1198 m. Din parcarea de pe Ignis se coboara pe drumul forestier pe Valea Vlasinescu pana in statiunea Poiana Soarelui, altitudinea 920m unde este sosirea. Prezentarea la start ora 9.30. Startul la ora 10.00.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente