Cu bicicleta la serviciu

  0
  320

  Angajatii Agentiei de Protectie a Mediului vor veni toata saptamana viitoare la munca pe biciclete puse la dispozitie de Salvamont Gorj, pentru a fi in concordanta cu campania intitulata „Saptamana mobilitatii europene”. Campania respectiva se va derula intre 16 si 22 septembrie si, conform organizatorilor, aceasta este organizata in scopul promovarii transportului spre locul de munca sau scoala intr-un mod „prietenos” fata de mediu.

  Reprezentantii Agentiei de Protectie a Mediului spun ca astfel doresc sa promoveze mersul cu bicicleta sau pe jos ori cu mijloacele de transport in comun. Seful APM Gorj, Gheorghe Fometescu, a precizat ca intr-una din zile circa 200 de elevi vor merge si ei cu bicicletele, in mod organizat, din centrul orasului pana la Debarcader.

  In plus, acesta afirma ca Bulevardul Constantin Brancusi, in zona stadionului municipal, va fi inchis saptamana viitoare pentru o zi, la fel cum s-a mai procedat si in ultimii ani, pentru a se masura gradul de poluare. Agentia de Protectie a Mediului va organiza tot atunci si o campanie de colectare de hartie reciclabila, dupa care, in octombrie, va urma o campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice. (Mihaela Floroiu)

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.