Cum sa atragi bani in ONG, intr-o conferinta maine la Cluj

  0
  309
  Licitaţie la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului pentru un sistem IT de 50,3 milioane lei
  Cum sa atragi bani in ONG, intr-o conferinta maine la Cluj

  Clujenii invata cum sa atraga bani, de la invitati cu experienta din sectorul nonprofit clujean, maine in cadrul unei conferinte organizate de Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative, in parteneriat cu Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala de la Universitatea „Babes-Bolyai”.

  Conferinta incepe la ora 10.00 in Cladirea Sociologica de pe strada Plugarilor, iar cei care vor sa participe la aceasta trebuie sa se inscrie pe site-ul AIDA, www.initiativedurabile.ro. Participarea este gratuita iar inscrierile se inchid in aceasta seara la ora 20.30.

  Conferinta reuneste reprezentanti ai mai multor organizatii din Cluj care le vor impartasi participantilor metode, strategii si exemple de bune practici in strangerea de fonduri. Intre acestia, Simona Baciu de la Scoala Internationala Cluj, Shajjad Rizvi de la Asociatia Little People, Mihai Pop de la Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii (PATRIR) si respectiv Adina Cristea de la Asociatia pentru Relatii Comunitare ARC.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.