Curs gratuit pentru manager de proiect fonduri structurale

manager proiectEuro Best Team, furnizor de formare profesionala cu o bogata experienta in acest domeniu, organizeaza, in perioada 22 iunie-30 iunie 2009, cursul GRATUIT Manager de Proiect in domeniul fondurilor structurale.

Cursul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.

Organizatorii isi propun sa ofere un cadru de instruire profesionist, printr-o metoda devenita tot mai populara si adaptata nevoilor de timp si de eficienta ale participantilor.

Pentru a participa la acest program este nevoie sa va abonati (gratuit) la newsletter-ul Euro Best Team, prin intermediul caruia vor fi trimise lectiile de curs, materiale suport si testul final de evaluare.

Discutiile vor fi purtate in reteaua Linkedin (www.linkedin.com), Grupul Fonduri Structurale, grup infiintat si administrat de Euro Best Team. Moderatorii sunt consultanti in domeniul fondurilor structurale si traineri autorizati de CNFPA pentru programe de formare profesionala.

Inscrierile se fac pana la data de 19 iunie 2009, prin completarea formularului de disponibil pe site-ul www.eurobestteam.ro, la sectiunea Training – Manager de proiect – Gratuit. Formularul de inscriere va fi trimis a adresa [email protected], iar confirmarea inscrierii o veti primi prin e-mail.

Pentru a absolvi acest curs participantii trebuie sa inregistreze, pe perioada de derulare a programului, minim 5 interventii in reteaua de discutii si sa trimita testul final de evaluare pe adresa [email protected].

La finalul programului, cei care doresc, vor putea obtine in schimbul unei taxe de 100 lei + tva, o diploma eliberata de Euro Best Team. Confirmarea platii se va face pana la data de 8 iulie 2009. Cont: RO95BTRL04101202E64311XX Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti. Diploma va fi trimisa prin posta la adresa specificata de participant in formularul de inscriere.
Programa cursului on-line:
22 iunie
– Abordari si concepte folosite in Managementul Proiectelor;
– Formularul cererii de finantare;
– Identificarea ideilor de proiect;
23 iunie
– Elaborarea Structurii de Descompunere a proiectului WBS;
– Analiza drumului critic si Graficul Gantt;
– Estimarea Resurselor si Costurilor Proiectului;
24 iunie
– Bugetarea costurilor in cadrul proiectelor;
– Cheltuieli si activitati eligibile in proiecte;
– Cadrul programatic si institutional al Fondurilor Structurale in Romania;
25 iunie
– Domenii de finantare obiective si prioritati;
– PO /DCI/ Ghidul Solicitantului;
– Reguli specifice si diferente fonduri de pre-aderare – fonduri structurale;
26 iunie
– Achizitiile in cadrul proiectelor;
– Analiza riscurilor;
– Evaluarea proiectelor;
29 iulie
– Prioritati orizontale in proiectele europene – Valoarea adaugata;
– Managementul comunicarii in proiecte;
– Managementul Echipei de Proiect;
30 iulie – test de evaluare
3 iulie – rezultate evaluare

Euro Best Team este o companie infiintata de consultanti recunoscuti in domeniul managementului de proiect, formare profesionala, comunicare si relatii publice, si furnizeza servicii de consultanta privind accesarea fondurilor structurale si training, organizand urmatoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achizitii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de munca, Relatii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clientii si partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital romanesc si strain precum si numeroase institutii de stat. Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *