Daca esti biciclist si nu porti haine reflectorizante esti amendat

  Daca esti biciclist si nu porti haine reflectorizante esti amendat

  Un biciclist a fost amendat zilele trecute cu 402 de lei de catre politistii locali pentru ca s-a plimbat cu bicicleta fara a purta imbracaminte cu elemente reflectorizante. Acesta s-a ales cu o amenda de 402 de lei. Un alt biciclist, pentru incalcarea aceleiasi reguli, a primit doar un avertisment scris.
  Politistii locali, de cand au primit noi atributii s-au pus serios pe treaba… Acestia pot aplica amenzi si la regimul circulatiei rutiere. Pe langa faptul ca au amendat soferi care nu respecta regulile de circulatie, mai nou amendeaza si biciclisti.

  Un bistritean a fost depistat zilele trecute de catre politistii locali in timp ce se deplasa pe bicicleta si, pe motiv ca la lasarea intunericului, biciclistul nu purta imbracaminte care sa aiba elemente reflectorizante, pentru a fi observat cu usurinta de ceilalti participanti la trafic, s-a ales cu o amenda de 402 lei.

  Un alt biciclist a fost oprit in trafic de catre politistii locali. Nici acesta nu avea imbracamintea adecvata, insa s-a ales doar cu un avertisment.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *