Dedicatie ecologistilor

  0
  248

  Sistemul Auto-Start-Stop aduce lui valori record de 99 g CO2/km si 3,8 l/100 km. Ford isi largeste gama de modele ECOnetic cu modelul Focus. Se conduce la fel ca versiunea conventionala, dar consumul si emisiile sunt mai reduse.Ford Focus

  Ford Focus facelift face un pas inainte in protectia mediului si poate fi echipat optional cu un sistem Auto-Start-Stop disponibil in premiera pentru un model Ford european. Si chiar daca nu alegeti aceasta dotare, Focus-ul tot este echipat standard cu Smart Regenerative Charging si Low Tension FEAD, tehnologii care conlucreaza cu motorul 1.6 Duratorq 109 CP pentru obtinerea unui consum mediu de 4 l/100 km si a unor emisii de 104 g CO2/km. Adaugati sistemul Auto-Start-Stop si emisiile scad la 99 g CO2/km.

  In plus, noul Focus ECOnetic dispune de un nou sistem de informare a soferului, denumit Ford Eco Mode, care indica regimul de condus necesar obtinerii celor mai bune valori de consum si emisii.Daca esti iscusit si ai capacitati multitasking in-tr-un trafic aglomerat, atunci acest sistem chiar poate fi de folos. Aveti mare grija la cat de mult tineti privirea intre cadranele de bord.

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.