Array

Dezbatere Brasovul Pedaleaza

Dezbatere Brasovul Pedaleaza

Un nou succes al Asociatiei Brasovul Pedaleaza. Asa se poate intitula dezbaterea ce a avut loc in aceasta seara la Centrul Cultural Reduta.

13 brasoveni pasionati de mersul pe bicicleta s-au intalnit pentru a discuta despre problemele ce apar in viata de zi cu zi a unui biciclist in Brasov. O surpriza deosebit de placuta a fost participarea domnului Christian Macedonschi, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din Judetul Brasov dar si candidat la postul de primar al Brasovului din partea Forumului German.

S-au dezbatut pe larg urmatoarele puncte de pe ordinea de zi:

– O prezentare generala a cailor de comunicatie pentru biciclete.

– Dezvoltarea infrastructurii pentru biciclisti in Minicipiul Brasov.

– Proiectul ”Let’s Bike It” in parteneriat cu ”Let’s Do It Romania”.

– Numarul Brasovul Pedaleaza, un sistem de inregistrare a bicicletelor din Brasov.

– Iesirile de weekend si in timpul saptamanii.

– Adeziunile pentru membrii Brasovul Pedaleaza.

– Pista de biciclete de pe str. Lunga.

S-a decis deschiderea listelor de inscrieri pentru noi membri in Asociatia Brasovul Pedaleaza iar cei care doresc sa devina membri vor trebui sa completeze o adeziune. Pentru a o putea obtine este suficient sa contacteze asociatia la email [email protected] sau la numerele de telefon 0724 / 348 215 sau 0723 / 393 062.

Pe langa punctele de pe ordinea de zi s-au mai discutat diverse probleme iar oamenii au venit cu propuneri si idei foarte interesante pe care Asociatia Brasovul Pedaleaza le vor folosi in proiectele sale. O idee foarte buna o reprezinta cresterea frecventei plimbarilor in masa ale biciclistilor si intalniri din ce in ce mai dese in trafic, urmate de deplasari in coloana, pentru a demonstra autoritatilor ca biciclistii din Brasov nu sunt in numar asa de mic precum se afirma.

Urmatoarea intalnire are loc joi, 26 aprilie 2012, de la ora 18:30 in acelasi loc, adica in Sala de Consiliu a Centrului Cultural Reduta, la etajul 2 iar vineri, 27 aprilie 2012, de la ora 18:00, in fata Primariei are loc prima Masa Critica din acest an, dupa ce vremea a stricat planurile editiei din martie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente