Dezbatere Brasovul Pedaleaza

  Dezbatere Brasovul Pedaleaza

  Un nou succes al Asociatiei Brasovul Pedaleaza. Asa se poate intitula dezbaterea ce a avut loc in aceasta seara la Centrul Cultural Reduta.

  13 brasoveni pasionati de mersul pe bicicleta s-au intalnit pentru a discuta despre problemele ce apar in viata de zi cu zi a unui biciclist in Brasov. O surpriza deosebit de placuta a fost participarea domnului Christian Macedonschi, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din Judetul Brasov dar si candidat la postul de primar al Brasovului din partea Forumului German.

  S-au dezbatut pe larg urmatoarele puncte de pe ordinea de zi:

  – O prezentare generala a cailor de comunicatie pentru biciclete.

  – Dezvoltarea infrastructurii pentru biciclisti in Minicipiul Brasov.

  – Proiectul ”Let’s Bike It” in parteneriat cu ”Let’s Do It Romania”.

  – Numarul Brasovul Pedaleaza, un sistem de inregistrare a bicicletelor din Brasov.

  – Iesirile de weekend si in timpul saptamanii.

  – Adeziunile pentru membrii Brasovul Pedaleaza.

  – Pista de biciclete de pe str. Lunga.

  S-a decis deschiderea listelor de inscrieri pentru noi membri in Asociatia Brasovul Pedaleaza iar cei care doresc sa devina membri vor trebui sa completeze o adeziune. Pentru a o putea obtine este suficient sa contacteze asociatia la email [email protected] sau la numerele de telefon 0724 / 348 215 sau 0723 / 393 062.

  Pe langa punctele de pe ordinea de zi s-au mai discutat diverse probleme iar oamenii au venit cu propuneri si idei foarte interesante pe care Asociatia Brasovul Pedaleaza le vor folosi in proiectele sale. O idee foarte buna o reprezinta cresterea frecventei plimbarilor in masa ale biciclistilor si intalniri din ce in ce mai dese in trafic, urmate de deplasari in coloana, pentru a demonstra autoritatilor ca biciclistii din Brasov nu sunt in numar asa de mic precum se afirma.

  Urmatoarea intalnire are loc joi, 26 aprilie 2012, de la ora 18:30 in acelasi loc, adica in Sala de Consiliu a Centrului Cultural Reduta, la etajul 2 iar vineri, 27 aprilie 2012, de la ora 18:00, in fata Primariei are loc prima Masa Critica din acest an, dupa ce vremea a stricat planurile editiei din martie.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *