Dezbaterea „Ce ne poate da natura si cat ne poate lua!”

Dezbaterea „Ce ne poate da natura si cat ne poate lua!”

Miercuri, 29 februarie, a avut loc la Parlamentul Romaniei la dezbaterea „Ce ne poate da natura si cat ne poate lua!”, organizata de Departamentul de Agricultura, Dezvoltare Rurala si Siguranta Alimentara al PSD, condus de Senatorul Petru Daea.
La intalnirea moderata Acad. Cristian Hera, Vicepresedinte al Academiei Romane, Presedinte de onoare al A.S.A.S. “Gheorghe Ionescu Sisesti”, au participat peste 200 persoane: academicieni, cadre universitare, cercetatori stiintifici, specialisti, reprezentanti ai administratiei centrale si locale, fermieri, politicieni si reprezentanti mass–media.

In cadrul dezbaterii, reprezentantii institutelor de cerecetare din diferitele sectoare din domeniul agricol au prezentat rezultatele temelor lor de cercetare privind metodele de combatere a bolilor plantelor, daunatorilor si buruienilor si obtinerea de noi soiuri si hibrizi.

Prin organizarea acestor evenimente, reprezentantii Departamentului de Agricultura isi doresc o evaluare a situatiei in care se afla agricultura Romaniei acum, identificarea de solutii pentru evitarea sau reducerea efectelor negative ale fenomenelor naturale si pregatirea unui set de masuri si raspunsuri concrete si eficiente pentru rezolvarea tuturor problemelor cu care se confrunta agricultura acum.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente