Diplome de excelenta ale Festivalului “Habitat si Cetatean 2007”

Diploma IrisIntr-o lume schimbatoare si cu multe vedete de serie si clipa, profesionistii lui IRIS au fost si raman simbolul rockului romanesc.

Nu credeam atunci, in 1977, in momentul cand la “Clubul de la ora 7” din strada Mihai Eminescu trei pusti urcau pentru prima data pe scena (Nutu Olteanu, Emil Lechinteanu si Nelu Dumitrescu), ca vor “duce” pana astazi pe drumurile dificile ale hard rockului romanesc, numele de IRIS.

Pentru ca merita, multumim Primarului General Adriean Videanu si Prefectului Catalin Deaconescu ca au contrasemnat trei Diplome de excelenta ale Festivalului “Habitat si Cetatean 2007”, pe care le vor primi la concertul aniversar grupul IRIS, Cristi Minculescu (“pentru harul si profesionalismul omului si vocii de aur a grupului IRIS, daruite de trei decenii generatiilor de fani de catre cel mai adulat showman al rockului romanesc!” si Nelu Dumitrescu (“pentru daruirea si profesionalismul muzicianului si liderului fondator al grupului IRIS, la aniversarea a 30 de ani pe dificilul drum parcurs de catre cel mai adulat grup romanesc”).

Fara sa mai fie nevoie de alte cuvinte, le doresc sa cante si pe mai departe impreuna si sa ne ofere si Gala de la…40 de ani.
Cu prietnie si admiratie, Aurel Gherghel.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,173FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente