Doar trei gorjeni si-au luat masini prin intermediul programului Rabla, in 2009

  0
  263

  Rabla nu mai are succes in randul romanilor. Bancile acorda greu credite, iar oamenii se tem ca la un moment dat nu vor mai avea bani sa-si plateasca ratele. De la 1 martie, s-au depus putin peste 2.700 de dosare, in cadrul programului Rabla si doar trei cereri au venit din partea gorjenilor.
  programul rabla
  Dealerii auto vin cu oferte care mai de care, insa degeaba, daca prin buzunarele clientilor bate vantul. „Noi oferim prima de casare de doua ori, odata de la Ministerul Mediului, de 3.800 de lei, si inca odata oferim noi”, a spus consultantul in vanzari, Despina Baiesu.

  Cei care preiau masinile vechi se tem ca vor trebui sa-si inchida curand afacerea. „Anul trecut cand s-a derulat programul Rabla, stateau oamenii la coada aici pana faceam hartiile, dar anul acesta foarte rar vin, s-ar putea sa fie din cauza crizei”, a precizat administratorul parcului auto, Ion MIhai.

  In primii patru ani de la lansarea programului Rabla, aproape 1.500 de gorjeni si-au luat masini noi in schimbul celor vechi. Cel mai mare succes s-a inregistrat in 2008, cand peste 500 de gorjeni si-au schimbat autoturismele.

  Sursa: Realitatea TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.