Dolj: Actiuni pentru protejarea “aurului verde”

Ieri, 06 august a.c., pentru crestereea gradului de sigurana a cetatenilor si protejarea forndurilor forestiere, politistii doljeni din cadrul structurilor de ordine publica si politie rutiera, in colaborare cu reprezentantii I.T.R.S.V. Ramnicu Valcea si Directiei Silvice Dolj au organizat in zona fondurilor forestiere Piscu Vechi, o ampla actiune pentru combaterea activitatilor ilicite in domeniul exploatarii, transportului si comercializarii materialului lemnos percum si pentru combaterea ilegalitatilor in domeniul forestier.

In urma controalelor oamenii legii au constatat, 2 fapte de natura penala, precum si abateri de natura contraventionala pentru sanctionarea carora au aplicat amenzi ce depasesc 17 000 lei. In cadrul controalelor efectuate de oamenii legii a fost identificat T. Constantin, din comuna Piscu Vechi, care a redus suprafata fondului forestier U.P. 1 Carna, prin amplasarea, fara drept, a doua constructii.

Politistii au intocmit un dosar penal pe numele doljeanului in conformitate cu prevederile Codului Silvic, dupa cum au anuntat reprezentantii IPJ Dolj.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente