Dolj: Braconaj piscicol

Cazurile de braconaj in apele de pe teritoriul Doljului s-au inmultit intr-un mod alarmant, potrivit autoritatilor. Azi-dimineata, alte doua grupuri de braconieri, au fost prinsi in flagrant in zona bazinelor piscicole 1 si 2 Dunareni, din localitatea Carna, transmite corespondentul AMOS News.

Primul grup, format din 4 persoane, a fost prins azi -dimineata in flagrant de jandarmii Gruparii de Jandarmi Mobile Craiova, pescuind in bazinul piscicol 2 Dunareni cu ajutorul unei plase monofilament cu lungimea de 120 m. In urma verificarilor s-a constatat ca acestia se numesc E. Marian, in varsta de 21 ani, B. Cristian, de 18 ani, B. Paul, de 22 de ani si M. Marian, de 32 de ani , toti domiciliati in localitatea Cirna. Asupra acestora jandarmii au gasit cantitatea de 50 kg peste din specia fitofag.

Alti doi cetateni, din localitatea Carna, M. Octavian, in varsta de 32 ani si R. Marius, in varsta de 34 ani, au fost prinsi in flagrant pescuind in bazinul piscicol 1 Dunareni cu ajutorul unei plase monofilament avand lungimea de 100 m. Asupra acestora a fost gasita cantitatea de 30 kg de peste din specia caras.

Braconierilor le-au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de pescuit cu unelte neautorizate, fapta prevazuta si sanctionata de O.G. 23 /2008, art. 65, lit. a., iar intreaga cantitate de peste a fost predata Piscicolei Dunareni.

Sursa: Universul Padurii

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente