ECDL Romania lanseaza a II-a editie a campaniei concurs „Top Eco-Scoala”

ECDL Romania lanseaza a II-a editie a campaniei concurs „Top Eco-Scoala”

ECDL Romania lanseaza a II-a editie a campaniei concurs „Top Eco-Scoala”, prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara.

„Informati-ne ce activitati ecologice desfasurati alaturi de colegii si profesorii vostri in aceasta primavara si puteti da un exemplu pentru toti ceilalti! Cele mai populare proiecte de mediu din eco-scoli vor fi premiate” informeaza ECDL Romania.

Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in perioada martie mai 2012 se pot inscrie actiunea desfasurata in „Top Eco-Scoala”, pe adresa [email protected], pana la data de 25 mai a.c., iar ECDL Romania promite ca va premia cele mai populare evenimente.

Aflam ca evenimentele inscrise in campania “Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine. Intra in Top Eco-Scoala!” vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro si pe pagina de Facebook ECDL Romania Verde, unde cei care vor primi cele mai multe voturi (like-uri) pentru ecoproiectele desfasurate vor putea castiga premii.

In municipiul Falticeni sunt 3 unitati de invatamant cu certificat de eco-scoala si Steagul Verde: Scoala „Alexandru Ioan Cuza”, Scoala „Ion Irimescu” si Colegiul „Nicu Gane”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *