Ecologistii din Bistrita cer ecologizarea lacului de agrement MHC

  0
  422
  Partidul Ecologist Roman a semnat un pact de colaborare cu filiala botosaneana a PNL
  Ecologistii cer inchiderea lacului de agrement MHC

  Reprezentantii organizatiei judetene a Partidului Ecologist Roman au depus la Prefectura Bistrita-Nasaud o petitie prin care cer ca lacul de la baza de agrement MHC sa fie inchis. Ecologistii cer autoritatilor sa ia masuri pentru ca acel lac sa fie curatat, ecologizat si abia apoi sa fie modernizat.
  Lacul de la baza de agrement MHC este intr-o stare deplorabila de cativa ani. Nu a mai fost curatat si este plin de gunoaie si de mal.

  Ecologistii bistriteni vor ca lacul sa fie inchis si alimentarea cu apa sa fie oprita. Reprezentantii organizatiei judetene a PER au depus o petitie la Institutia Prefectului in speranta ca vor reusi sa determine autoritatile sa ia masuri pentru a ecologiza lacul.

  ”Am vazut o mai buna deschidere din partea celor de la Prefectura Bistrita-Nasaud. Speram ca se va face ceva si lacul respectiv va fi curatat”, a explicat membrul PER, Gabi Cocesiu in cadrul unei conferinte de presa.

  Ecologistii bistriteni spera ca lacul va fi curatat si ca va fi modernizat pentru ca apoi sa fie folosit in interesul bistritenilor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.