Ecomaster investeste pentru eliminarea deseurilor periculoase

Compania grupului Rompetrol, Ecomaster – Servicii Ecologice, va aloca 5,5 milioane de dolari pentru investitii de mediu, potrivit unui comunicat al Rompetrol. Compania dezvolta, in premiera in Romania, o tehnologie proprie de neutralizare si eliminare a deseurilor periculoase.

Investitie de 5,5 milioane de dolari

Intr-o faza ulterioara, procesul va include si decontaminarea terenurilor afectate de aceste deseuri, care sunt astfel redate in folosinta, dupa actiuni specifice de ecologizare.

„Ecomaster va investi 1,7 milioane de dolari pana la sfarsitul lui 2009, pentru aplicarea acestei solutii in vederea sustinerii simultane a proiectelor altor companii care si-au manifestat deja interesul.
Inca 1,8 milioane dolari sunt alocati in acest an pentru dezvoltarea unor facilitati specifice activitatilor de management al deseurilor.

Astfel, programul de investitii de mediu al Ecomaster pentru perioada 2008-2009 va ajunge la aproximativ 5,5 milioane dolari, constituind un avantaj competitiv decisiv in pozitionarea companiei ca lider al pietei de servicii integrate de gestiune a deseurilor industriale”, a declarat directorul general al Ecomaster, Romulus Ilie.

Ecomaster-Servicii Ecologice furnizeaza servicii de ecologie industriala unui numar de peste 300 companii din domeniul petrolier, industria constructoare de masini si industria chimica.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente