“Ecoprovocarea” la o varsta frageda

“Ecoprovocarea” la o varsta frageda
“Ecoprovocarea” la o varsta frageda

Elevii claselor I-III din Scoala Gimnaziala Hereclean au vrut sa arate ca poti fi vrednici voluntari “Ecoprovocarea” chiar si la o varsta frageda. In timpul saptamanii “Sa stii mai multe , sa fii mai bun!” ei au desfasurat activitati diferite pe teme de mediu. Vineri , 5 aprilie 2013, incheind sirul acestor activitati elevii au prezentat in fata colegilor mai mari o sceneta eco, cu titlul “ Salvati padurea!”, la sfarsitul careia au starnit ropote de aplauze. Imbracati in costume din materiale reciclabile, copiii au intrupat personaje diverse: pomi ,flori, pasari, pompierul, povestitorul si Razvan si Maria, doi copii ce invata din greseli , noi reguli de comportare si de protejare a mediului .

Pentru a fi cat mai convingatori, copiii au prezentat si o expozitie cu desene realizate de ei purtand acelasi mesaj: “Salvati natura! Fiti blanzi cu mediul inconjurator !”

Activitatea s-a alaturat dupa cum spuneam, numeroaselor activitati desfasurate de ecoambasadorii si voluntarii scolii noastre in cadrul Proiectului EcOprovocarea, atat de cunoscut in ultimul timp. Organizatia Viitorplus impreuna cu Tenaris Silcotub ne-au provocat la acest concurs din care iata, mai ramane o simgura luna.

Succes ecoambasadori!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,536FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente