Eddy Merckx va construi biciclete alaturi de cei de la Lexus

  Eddy Merckx va construi biciclete alaturi de cei de la Lexus

  Eddy Merckx Cycles, fabrica de biciclete ce poarta numele celui mai mare ciclist din toate timpurile, va colabora cu cei de la Lexus, divizia de lux a Toyota, pentru a crea o bicicleta speciala pentru probele de contratimp

  Eddy Merckx Cycles face testele pe „tunelul de vint” din Koln, acolo unde Lexus are cartierul general. Pe linga faptul ca foloseste toate resursele de care dispune compania auto, Edddy Merckx Cycles vrea sa incorporeze tehnologie folosita de masina pentru a spori aerodinamicitatea bicicletelor. In afara tunelului de vint, ciclistii de la echipa Topsport Vlaanderen si Wallonie-Bruxelles-Crédit Agricole vor testa pe sosea bicicletele si vor oferi detalii de imbunatatire.

  „Abia asteptam sa demaram proiectul. E vorba despre un nume care ne aprinde imaginatia”, a declarat Jozef Vandecruys, seful de marketing de la Lexus Europa, care a fost completat de directorul de la Eddy Merckx Cycles, Kurt Moons: „Vom folosi cunostintele pe care Lexus le are in a lucra cu fibra de carbon si vom construi cele mai bune biciclete”.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *