Elevii de la Scoala “Mircea Voda” au facut raportatrea pe luna decembrie in cadrul proiectului ecOprovocarea

  0
  463
  Elevii de la ?coala “Mircea Vod?” au f?cut raportatrea pe luna decembrie în cadrul proiectului ecOprovocarea
  Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă” au făcut raportatrea pe luna decembrie în cadrul proiectului ecOprovocarea
  Elevii de la Scoala “Mircea Voda” au facut raportatrea pe luna decembrie in cadrul proiectului                 ecOprovocarea
  Elevii de la Scoala “Mircea Voda” au facut raportatrea pe luna decembrie in cadrul proiectului ecOprovocarea

  Pe data de 8 ianuarie 2014, ecOambasadorii Scolii Gimnaziale “Mircea Voda” Calarasi au raportat, intre orele 13-14:30, rezultatele lunii decembrie. Acestia asteapta cu nerabdare afisarea punctajului pe luna decembrie.

  In a 12-a luna a anului ,activitatea nu a fost la fel de intensa precum in luna noiembrie. Din raportul de activitate pe luna decembrie mentionez cateva aspecte ce au fost realizate: 10 aparitii media; 10 targuri de resurse; 14 campanii de constientizare;152 voluntari; 1395 de semnaturi adunate in urma campaniilor de constientizare, dar si parada de moda ecologica realizata pe data de 17 decembrie 2013 .Aceasta parada ingenioasa si interesanta s-a bucurat de un real succes atat in randul elevilor cat si al parintilor. Activitatea s-a numit ,,Fii la moda,fii ECO!’’ si a fost organizata de prof.Sarbu Nicoleta, Manolache Ionela si Rodean Gabriela cu participarea elevilor de la clasele a V a si a VI a de gimnaziu. Printre invitati s-au regasit parinti,conducerea scolii reprezentata prin domnul director Filip Nicolae,doamna bibliotecara Vasilescu Elena si doamna prof. de muzica Cojan Elena si reprezentantul Viitor Plus, dna.Lucia Cojocaru. Creativitatea si bunul gust al modelelor confectionate in exclusivitate din materiale reciclabile: saci de gunoi, ambalaje de flori, CD-uri ,carti de joc, ziare si multe altele au intrecut orice asteptari. Tinerele modele au prezentat cu mult aplomb creatiile lor in fata juriului si a unui numeros public format din colegi, parinti si profesori. Juriul a avut o misiune foarte dificila in alegerea castigatorilor, caci fiecare creatie ar fi meritat un premiu.

  Nu ne ramane decat sa speram ca parada ,,Fii la moda,fii ECO!’’ va fi activitatea lunii si ca vom reusi sa realizam si in luna ianuarie activitati la fel de  atractive.

  Prof. Manolache Ionela- Veronica

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.