Elevii eco-creativi, premiati de Asociatia D’Art

Elevii eco-creativi, premiati de Asociatia D'Art
Elevii eco-creativi, premiati de Asociatia D’Art

Opt dintre cei mai originali elevi care au participat la concursul de creatie artistica “Think-Eat-Save”, organizat de Asociatia D’Art, au fost premiati pentru talentul lor.

Derulat in intervalul aprilie-iunie 2013, concursul a avut reguli simple: elevii au trebuit sa faca un afis handmade care sa atraga atentia asupra risipei de alimente. De Ziua Mediului, toate lucrarile inscrise in concurs au fost expuse la Oradea Plaza, iar elevii care s-au dovedit cei mai talentati au fost premiati.

Orosz Panna, de la Liceul Teologic Romano-Catolic “Szent Laszlo” (profesor Erika Kor), a castigat premiul cel mare al competitie: o tabara de o saptamana la Costinesti. Premiul de popularitate a fost castigat de Nagy Zsolt (Liceul de Arta, profesor Tapaszi Andrea).

La sectiunea 8-12 ani, premiul I l-a luat Naphegyi Zsuzsanna (Liceul de Arta, profesor Tapaszi Andrea), iar premiul II Szlafkay Andrea de la aceeasi scoala. Si mentiunile la aceeasi sectiune au fost castigate de elevi tot de la Liceul de Arta: Gagyi Viktoria si Saseran Evelin.

La sectiunea 13-16 ani, premiul I l-a castigat Bogdan Purda (Scoala gimnaziala “Oltea Doamna”, profesor Zbarcea Claudia), iar premiul II Madalina Cabuta de la aceeasi scoala.

Castigatorii au primit periferice de calculator, vouchere de cumparaturi ori bani, gratie sponsorilor: Complexul turistic Alex Costinesti, Benvenuti, Graziela Models, Still for Style, Bene International, Hanul pescarilor, Dana Panciu, Schneider Outlet si Radu Telecom.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente