Elvetia, rupta in doua de o alunecare de teren

  0
  349
  Elvetia, rupta in doua de o alunecare de teren
  Elvetia, rupta in doua de o alunecare de teren

  Trenurile nu mai pot circula pe tronsonul care lega nordul de sudul tarii.

  Principala cale ferata care leaga zona de nord de cea de sud a Elvetiei va fi inchisa timp de cateva zile din cauza unei alunecari de teren produse miercuri in apropiere de locul unde a avut loc un incident similar in iunie, a anuntat compania nationala de cai ferate CFF, relateaza AFP.

  „Serviciul de trenuri a fost suspendat de la ora 16.30 pe ruta Saint-Gothard dupa o alunecare de teren” produsa in apropiere de Gurtnellen in centrul Elvetiei, afirma un comunicat al companiei.

  „Intreruperea ar urma sa dureze mai multe zile”, adauga comunicatul precizand ca incidentul s-a produs „in apropiere de locul unde a avut loc o alta alunecare de teren in iunie”.

  Contrar precedentului incident, in care un muncitor a fost ucis, nimeni nu a fost ranit in urma acestei alunecari de teren, in care 150 de metri cubi de roci au cazut peste calea ferata, potrivit CFF.

  Niciun tren nu circula in momentul accidentului, iar sistemele de alerta au functionat corespunzator, permitand oprirea tuturor serviciilor la timp.

  In timp ce linia ramane inchisa, trenurile de pasageri si de marfa folosesc o ruta ce traverseaza tunelul Simplon, o alta mare axa feroviara. Aproximativ 120 de trenuri de marfa folosesc zilnic aceasta linie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.