Eco-Logica – o noua emisiune pe teme de mediu la TVR 1

Eco-Logica - o noua emisiune pe teme de mediu
Eco-Logica – o noua emisiune pe teme de mediuune

Din 17 aprilie, TVR 1 difuzeaza, in fiecare miercuri, de la ora 17.00, Eco-Logica, o serie de reportaje care au scopul de a arata ce inseamna protectia mediului, cum influenteaza aceasta lumea in care traim si cat de importanta este ea pentru sanatatea copiilor si a tuturor oamenilor care traiesc si muncesc intr-o lume industrializata. Emisiunea va putea fi urmarita si online, pe portalul video al Televiziunii Romane, www.tvrplus.ro.

Pe langa reportajele pe care telespectatorii TVR 1 le vor vedea la Eco-Logica, emisiunea are si cateva rubrici permanente: „Ecoatitudine”, rubrica ce se constituie intr-un program national de constientizare a importantei protectiei mediului, desfasurat in scolile romanesti, „Pastila de verde”, care prezinta istoria sticlei, respectiv „Ultima ora”, cu stiri de actualitate din domeniul ecologic.

In prima editie a emisiunii, cei care urmaresc Eco-Logica sunt invitati la Targul International de Mediu Romenvirotec 2013. Reportajul realizat la acest eveniment contine si scurte interviuri cu Janez Potocnik, Comisarul European pentru Mediu si Rovana Plumb, Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice.

Tot pe 17 aprilie, caravana „Ecoatitudine” ajunge la Slatina si Pitesti, iar in cadrul rubricii „Ultima ora” telespectatorii TVR 1 vor putea urmari un interviu in exclusivitate cu presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu Adrian Gearap, despre reinceperea programului RABLA.

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente