European Voice: „E limpede: viitorul comisar pentru Agricultura este un roman”

0
261

„Candidatul roman, pe placul comisiei pentru agricultura” este titlul articolului in care publicatia European Voice „recenzeaza” audierea lui Dacian Ciolos.Dacian Ciolos

European Voice apreciaza ca romanul nu a lasat impresia unui campion al reformei, dar a aratat ca stapaneste pana la maiestrie detaliile portofoliului pentru care este nominalizat – Agricultura si Dezvoltare Rurala.

„Candidatul Romaniei i-a cucerit astazi pe membrii comisiei de audiere, dovedind ca in ultimii 12 ani a cunoscut si a lucrat indeaproape cu mecanismele complicate ale Politicii Agricole Comune (PAC) si ca are si o experienta anterioara in activitatile agricole”, se arata in analiza publicatiei citate.

Este mentionat faptul ca Dacian Ciolos a vorbit romaneste in cea mai mare parte a timpului si ca a raspuns in franceza si „intr-o engleza acceptabila” atunci cand i-au fost adresate intrebari in aceste limbi. „La final, Ciolos a fost aplaudat indelung, lasand sa se inteleaga, fara dubiu, ca viitorul comisar pentru Agricultura este un roman.

” European Voice reaminteste surpriza generala provocata, in noiembrie 2009, de nominalizarea lui Dacian Ciolos pentru un mandat atat de complicat si de important, in conditiile in care provine dintr-o tara destul de nepriceputa in gestionarea fondurilor europene.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.