European Voice: “E limpede: viitorul comisar pentru Agricultura este un roman”

“Candidatul roman, pe placul comisiei pentru agricultura” este titlul articolului in care publicatia European Voice “recenzeaza” audierea lui Dacian Ciolos.Dacian Ciolos

European Voice apreciaza ca romanul nu a lasat impresia unui campion al reformei, dar a aratat ca stapaneste pana la maiestrie detaliile portofoliului pentru care este nominalizat – Agricultura si Dezvoltare Rurala.

“Candidatul Romaniei i-a cucerit astazi pe membrii comisiei de audiere, dovedind ca in ultimii 12 ani a cunoscut si a lucrat indeaproape cu mecanismele complicate ale Politicii Agricole Comune (PAC) si ca are si o experienta anterioara in activitatile agricole”, se arata in analiza publicatiei citate.

Este mentionat faptul ca Dacian Ciolos a vorbit romaneste in cea mai mare parte a timpului si ca a raspuns in franceza si “intr-o engleza acceptabila” atunci cand i-au fost adresate intrebari in aceste limbi. “La final, Ciolos a fost aplaudat indelung, lasand sa se inteleaga, fara dubiu, ca viitorul comisar pentru Agricultura este un roman.

” European Voice reaminteste surpriza generala provocata, in noiembrie 2009, de nominalizarea lui Dacian Ciolos pentru un mandat atat de complicat si de important, in conditiile in care provine dintr-o tara destul de nepriceputa in gestionarea fondurilor europene.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,210FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente