Evenimente si surprize de la Verde pentru Biciclete, in 2014

Evenimente si surprize de la Verde pentru Biciclete, in 2014
Evenimente si surprize de la Verde pentru Biciclete, in 2014

Vremea buna de afara a decalat programul celor de la Verde pentru Biciclete. Asa ca, Pedalarea de Primavara va avea loc la inceputul lunii aprilie, nu la finalul acesteia asa cum ne-au obisnuit cei de la VpB. Este doar primul pas din ceea ce va fi un calendar plin de evenimente, dar si de numeroase surprize, au anuntat reprezentantii proiectului.

„Pentru 2014 avem cam acelasi calendar de evenimente, dar toate duse la un alt nivel. Vor fi surprize pentru fiecare, dar toate le vom dezvalui la timpul lor”, am aflat de la Romina Faur, reprezentanta Verde pentru Biciclete.
Prima actiune VpB va fi, de fapt, o campanie, desfasurata mai ales online, „care sa prevada reamintirea regulilor de circulatie in trafic, dar si a regulilor de bun simt. Vor fi numeroase exemple practice. Noi urmarim sa crestem respectul printre toti participantii la trafic, intre soferi si biciclisti”, a mai spus Romina Faur.

Prima actiune „practica” va fi pedalarea de primavara, urmata, in iunie, de o alta actiune inedita, „Business pe Bicicleta”. Aici vor fi cooptati oamenii din companiile din Timisoara. Ei vor fi invitati pentru a le explica de ce ar trebui sa se implice in actiuni de responsabilitate sociala. Evenimentul are loc pe 22 iunie, si va fi unul la nivel national.
Va urma „Cochete pe biciclete”, o actiune aflata la al treilea an, una special dedicat femeilor. „Vor fi numeroase surprize, vrem sa dam exemplu tuturor biciclistelor”, a declarat Romina Faur.

Turele cicliste banatene continua, din iunie pana in august. De asemenea, vor avea loc proiectii de filme pe teme cicliste. Cupa Arsenal Park va fi principalul eveniment al anului, si va fi organizat cu un club din Arad, pe 3 august
Cea mai mare comunitate biciclista

Prin eforturile timisorenilor amatori de deplasari pe doua roti, la Timisoara a fost realizata cea mai mare comunitate ciclista din Romania, una care cu greu va fi depasita in dimensiune si influenta asupra mediului local. In cadrul acestei comunitati va fi propus si un concurs foto. Oamenii vor fi incurajati sa faca fotografii la biciclisti, iar cele mai reusite instantanee vor fi premiate in cadrul unui concurs. De asemenea, va continua seria vedetelor care se urca pe biciclete pentru a fi un exemplu pentru altii.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,212FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente