Evenimentul Zilei, premiile I si II la un concurs de jurnalism de mediu

1
585
Evenimentul Zilei, premiile I si II la un concurs de jurnalism de mediu
Evenimentul Zilei, premiile I si II la un concurs de jurnalism de mediu

Jurnalistele Antoaneta Etves si Oana Dan au castigat premiile I si II la Concursul National de Presa Scrisa de Mediu organizat de Mare Nostrum din Constanta.

Antoaneta Etves a primit premiul I pentru articolul „Padurile, vandute copac cu copac”, care a determinat Ministerul Mediului sa schimbe legea padurilor, iar Oana Dan a primit premiul II pentru seria de articole in care a explicat cum functioneaza sortarea si reciclarea deseurilor in Belgia.

Premiul al treilea a fost castigat de jurnalistul Cristian Hagi de la Romania Libera. Din juriu au facut parte Mihaela Candea – director executiv ONG Mare Nostrum, Mihaela Georgescu – bussines officer OMV-Petrom, Bebe Pitei – fotograf, Catalin Anastase – fotograf si Iulia Pana – jurnalist.

Concursul a avut si o sectiune de fotografie, la care premiile le-au revenit lui Gabriel Stanciu, Lantzky Orsolya si Mihai Ciobanu. Peste 300 de fotografii si 12 materiale de presa au intrat in cursa pentru premiile Mare Nostrum, potrivit reprezentantilor organizatiei.

„Suntem incantati de entuziasmul, pasiunea si implicarea de care au dat dovada participantii. Fotografiile si materialele de presa primite au fost foarte reusite si au surprins atat frumusetea biodiversitatii marine cat si gravele probleme cu care se confrunta zona costiera romaneasca”, a declarat Mihaela Candea, directorul executiv al Mare Nostrum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.