eVerde
eVerde

Clubul de Turism si Ecologie ECOTUR a lansat cel de-al doilea numar al revistei EVerde, o publicatie care isi propune promovarea valorilor ecologice in randul tinerilor, prezentand informatii cu caracter educativ si intr-o maniera interactiva, in scopul cresterii interesului societatii fata de importanta mediului. Articolele cu tema ecologica sunt completate in cadrul revistei Everde de catre subiecte de actualitate din turism si din viata studenteasca.

Noul numar poate fi citit pe site-ul organizatiei, www.club-ecotur.ro, unde aflati cum oportunitatile de a calatori vara apar sub forma taberelor nationale, in care coborarea in rapel si tiroliana sunt activitati generatoare de adrenalina, care sunt valorile care ne motiveaza sa respectam in continuare traditiile romanesti si in ce masura drumul studentiei se aseamana cu o veritabila cursa in sacul de cartofi.
Tematica revistei Everde este inspirata acest sezon din basmele cu feti frumosi si vrajitoare si din superstitiile care alcatuiesc fondul spiritual romanesc, care transforma prezenta pisicilor negre si a broastelor in adevarate „arme” de distrugere a destinelor.

Orasul Braila este pus sub lupa turistica a locuitorilor si va ofera cartea sa de vizita prin intermediul publicatiei online, iar capitala tarii defileaza mandra prin oferta variata de cafenele mondene, adevarate bucati de timp rupte din secole diferite.
De ce sunt proiectele organizatiilor studentesti un catalizator al dezvoltarii educatiei pe toate fronturile sale, cum se implica voluntariatul in schimbarea mentalitatilor si ce impact are ecologia in conservarea lumii de care apartinem sunt probleme dezbatute in noul numar al revistei Everde! Acceseaza site-ul www.club-ecotur.ro si ia atitudine fata de mediul in care traiesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here