Expo Plast 2013

Expo Plast 2013
Expo Plast 2013

Se lanseaza Expo Plast 2013, unica expozitie din Romania dedicata industriei de prelucrare a maselor plastice 18 – 21 septembrie | Romaero Baneasa, Pav. 107V

Euroexpo si Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice lanseaza o noua editie a Expo Plast, in perioada 18 – 21 septembrie 2013, la Romaero Baneasa, pavilion 107V.

Expozitia este singura din tara care prezinta echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare a materialelor plastice. Evenimentul, mult asteptat de toate companiile din industrie va asigura o comunicare directa si eficienta cu vizitatorii specialisti – factori de decizie ai marilor companii din domeniile auto, constructii, agricultura, ambalaje, echipamente electrice si electronice, sport si jucarii, uz casnic etc.

Expo Plast se bucura de o participare internationala crescuta, unul dintre scopurile sale fiind consolidarea pietei de profil din Romania. Evenimentul ofera posibilitatea unei mai bune observari a pietei de profil si faciliteaza incheierea unor contracte importante cu potentiali parteneri interni sau externi.

Anul trecut, expozitia s-a desfasurat pe o suprafata de 6 000 mp, dubla fata de cea a anului 2011 si a reunit 55 de companii din domeniul prelucrarii maselor plastice: producatori si distribuitori de materii prime, echipamente si utilaje pentru prelucrarea maselor plastice din Romania,  Italia, Austria, Germania, Turcia, Ungaria, Bulgaria, precum si institutii de profil din sector.

Dat fiind trendul ascendent al evenimentului, organizatorii se asteapta ca Expo Plast 2013 sa depaseasca succesul editiei precedente.

Pentru detalii, accesati www.expoplast.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente