Expozitia antreprenorilor de peisagistica

Dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidentiale, tendinta manifestata a consumatorilor de a-si construi o casa si de a investi din ce in ce mai mult in spatiile verzi aferente locuintei au atras in mod evident aparitia societatilor care au ca profil de activitate amenajarile peisagistice. Din acest motiv a fost creata JARDIN – Expozitia de Horticultura si Amenajari Peisagistice, expozitie ce se doreste a fi un mijloc de promovare eficient pentru actorii de pe piata amenajarilor de spatii verzi.

Prima editie a JARDIN – Expozitia de Horticultura si Amenajari Peisagistice, ce se va desfasura la Targul Mures in perioada 5 – 8 iunie, in paralel cu Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, are ca partener Asociatia Antreprenorilor de Peisagistica din Romania.

Antreprenoriatul de peisagistica este o industrie relativ tanara, cu o crestere spectaculoasa de la an la an, atat ca cifra de afaceri cat si ca numar de companii. Scopul Asociatiei Antreprenorilor de Peisagistica din Romania este acela de a ajuta la reglementarea acestei piete prin initiative legislative, sanctionarea concurentei neloaiale si a calitatii slabe a lucrarilor.

In cadrul Expozitiei JARDIN va fi expusa o gama variata de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si amenajarii peisagistice.

Evenimentul reuneste oameni de afaceri, horticultori, arhitecti si peisagisti ce vor prezenta publicului vizitator solutiile lor practice pentru designul si amenajarea gradinilor.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti solicita la [email protected] si telefon 0232278811.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente