Expozitie cu albine la Muzeul „Ion Borcea”

0
380

Programul de vizitare la expozitia de la Muzeul de Stiintele Naturii este zilnic, intre orele 9.00 si 17.00, mai putin lunea, cand este inchis. expozitia cu albine

Copiii sunt asteptati la sfarsit de saptamana sa viziteze la Complexul Muzeal „Ion Borcea” expozitia „Flori si albine, o poveste dulce pentru tineri”. Mai exact, este vorba despre un stup experimental compus din opt rame asezate pe verticala, care contin mii de albine.

„Este cel mai mare stup experimental, din tara. Copiii pot vedea exact cum traiesc albinele, acesta fiind din sticla. De asemenea, cum arata stupii, fagurii si cum lucreaza micile insecte”, ne-a spus Gabriela Gurau, directorul complexului muzeal din Parcul Cancicov.

In acelasi spatiu expozitional vizitatorii pot urmari si materiale 3D si mostre cu produsele pe care le ofera albinele.
„Bacauanii pot vedea cum arata laptisorul de matca, diferite tipuri de miere si faguri de miere. Mai mult, pot citi din materialele informative cum se obtin acestea si ce beneficii aduc celor care le consuma”, a explicat directorul.

Suveniruri in muzeu

De asemenea, cei care vor sa cumpere suveniruri trebuie sa stie ca la iesirea din institutie se afla un mic stand cu diferite lucruri care sa le aduca aminte de vizita la muzeu, de la brelocuri, magneti cu fotografii ale complexului muzeal pana la bratari sau obiecte de decor cu plante si insecte imortalizate in plastic transparent.

Muzeul de Stiintele Naturii este deschis publicului zilnic intre orele 9.00 si 17.00. Pretul unui bilet de intrare este 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii. Daca este vorba despre un grup, se plateste 1 leu de persoana.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.