Faceti cunostinta cu domnii Gunoescu si Richard Inima Deseu

  0
  287

  Nu au buletin, dar au permisiunea municipalitatii sa stea in puncte cheie ale capitalei. Sunt doi monstri facuti din resturi, cu o misiune bine definita: sa le aminteasca bucurestenilor ca trebuie sa pastreze orasul curat.
  gunoaie
  Gunoescu si Richard sunt cei mai noi locuitori ai Bucurestiului. Inca de vineri noapte marile bulevarde ale Capitalei au fost curatate cu peria si furtunul cu apa, iar dimineata au fost inaugurate lucrarile de arta.

  Cei care au ajuns sambata la Piata Romana au dat cu ochii de un „Limbri-PET” – un urias vierme facut din PET-uri. Acei recipienti care polueaza orasele, raurile si padurile Romaniei.

  Intrarea in parcul Tineretului este pazita acum de „Richard Inima Deseu”, un monument din resturi electrice. La Piata Unirii, trecatorii se vor ingrozi de paianjenul electronic „Gunoescu”, cu burta plina de deseuri, iar in pasajul Universitatii sunt gata sa fie inghitititi de niste „Falci cu fiare”.

  Toate exponatele incearca sa le aminteasca bucurestenilor cat de mult ne afectetaza deseurile viata si mediul, si fac parte din campania „Bucurestiul creste verde”. Primarul este hotarat sa refoloseasca acesti monstri artistici.

  Lucrarile in sine au fost facute de un grup de studenti de la Institul de Arhitectura „Ion Mincu”. Au muncit doua saptamani, si fiecare lucrare are un mesaj.

  Bucurestenii vor putea vota online pentru „monstrul” preferat, iar cea mai buna lucrare va fi premiata de Primarie.

  Sursa: Stirile PRO TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.