Felicitati pentru acte de voluntariat

Felicitati pentru acte de voluntariat
Felicitati pentru acte de voluntariat
Felicitati pentru acte de voluntariat

Peste 30 de elevi si dascali au primit diplome si felicitari din partea GEC Nera pentru munca lor.

Grupul Ecologic de Colaborare Nera, organizatie nonguvernamentala, apolitica si nonprofit, a organizat, zilele trecute, in sala de festivitati a Liceului Tehnologic „Mihai Novac“ din Oravita, festivitatea de incheiere a anului de voluntariat 2014, destinat protectiei mediului. La eveniment au participat elevi si profesori de la liceele „Clisura Dunarii“ din Moldova Noua, „Mihai Novac“ din Oravita si „Mathias Hammer“ din Anina.

Cu acest prilej, s-au acordat diplome pentru toti dascalii si profesorii care au participat, in calitate de voluntari, la actiunile si activitatile de monitorizare a mediului si de promovare a ecoturismului in zona parcurilor naturale din sudul Banatului. In total, au fost felicitate un numar de 34 de persoane. „Voluntariatul ecologic este destinat pentru ca tinerii sa dobandeasca unele reflexe pentru a lua atitudine in orice moment fata de agresiunile grave impotriva mediului, dar si pentru ca tinerii sa se acomodeze cu cerintele si rigoarea unui job, deoarece un contract de voluntariat pe care tinerii il incheie cu noi seamana foarte mult cu un contract de munca. Deocamdata, despre aceste lucruri la scoala invata mult prea putin“, a mentionat in cadrul evenimentului dr.ing. Cornel Popovici Sturza, presedintele GEC Nera.

Festivitatea a inclus si un scurt program cultural destinat promovarii folclorului traditional romanesc si al etniilor din aria de actiune a voluntarilor. Partea muzicala a fost asigurata de grupul Eco Mladost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *