EcoArtFest – Festival eco in Cluj

  0
  382
  Festival eco in Cluj
  Festival eco in Cluj

  EcoArtFest este primul festival ecologic organizat in Cluj-Napoca de organizatia non-profit LifeForce, in perioada 6-8 mai. Programul fetivalului cuprinde concerte, teatru, ateliere, expozitii foto, solutii practice, premii si proiecte de viitor.

  Spectacolul de deschidere al Festivalul EcoArt va avea loc vineri, 6 mai, de la ora 19.00, la Teatrul National Cluj. Trupa OM va deschide festivitatea cu o incursiune in diferite stiluri muzicale: locale, africane, nordice, sau indiene, iar Ioan Onisor, Ionut Mangu &Co vor sustine un concert folk.

  „Arta, mediu, stil de viata. EcoART Fest isi propune sa fie o experienta care ne aminteste ca cele trei alcatuiesc un intreg. Vrand, nevrand, felul in care ne raportam la aceste dimensiuni ne defineste in mare masura viata. Din acest motiv, am zis ca trebuie neaparat ss concepem un altfel de festival, care sa propuna solutii practice si non-formale la cum putem gssi echilibrul dintre ele si in fiecare din ele. Ca sa ne facem viata mai frumoasa, nu de alta!”, potrivit organizatorilor.

  Un InfoPoint este instalat pe strada Eroilor pana in data de 8 mai. InfoPoint-ul EcoArtFest este o constructie arhitecturala conceputa de studentii de la Facultatea de Arhitectura si Design unde clujenii pot primi informatii legate de festival si se pot inscrie la ateliere. Temele principale ale EcoArtFest sunt: arta (atelier TeatrulECO), stil de viata sanatos (atelier StilECO), responsible Outdoor Adventure (atelier NaturalECO) si stress management (atelier ECO Relax).

  Intrarea la deschidere si participarea la ateliere sunt gratuite

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.