Festival verde, la Sala Palatului

0
502

Remediile naturiste traditionale si ingredientele ecologice au fost vedetele expozitiei

Cele mai moderne produse din domeniul cosmeticii, al tratamentelor spa, wellness al medicinii alternative au putut fi vazute, in acest weekend, in expozitia „Body Mind Spirit Festival”, de la Sala Palatului. Ingredientele ecologice si retetele traditionale, prezente in cele mai multe dintre exponate, au dat o „nota” verde manifestarii la care au participat aproape 10.000 de bucuresteni.

Laptele de iapa si cel de capra au ajuns ingrediente de pret, gen „carte de vizita”, pentru produsele cosmetice. Ph-ul lor este cel mai apropiat de cel al pielii umane, ceea ce lamureste misterul frumusetii pe care inca din antichitate femeile, si chiar reginele, o dobandeau, scaldandu-se in el.

„Animalele sunt crescute in ferme bio, ceea ce garanteaza calitatea laptelui folosit in produsele cosmetice”, a spus Adina Nenciu, consultant la Styx Naturcosmetic Romania. „Ecologia este importanta si pentru gama de parfumuri Rosengarden, care utilizeaza petale de trandafiri din vestita Vale a Trandafirilor din Bulgaria, unde florile sunt recoltate dimineata cu roua pe ele”, mai spune Nenciu.

90/60/90

Standardul frumusetii feminine, 90/60/90, poate fi obtinut si prin utilizarea plantelor, nu doar prin diete, chirurgie sau gimnastica. Produsul „90/60/90 DIVINE”, creat pentru cresterea si armonizarea sanilor, contine marar, bine-cunoscut in traditia populara, pentru efectul sau benefic asupra sanilor, dar si alte plante din flora romaneasca si orientala.

Pastilele cu extract de plante sunt creatii „Dacia-Plant”, care recupereaza vechile remedii terapeutice si de infrumusetare de pe teritoriul vechii Dacii. Reprezentatii firmei au promis ca, in mai putin de o luna, vor lansa pe piata si un produs destinat taliei, „90/60/90 SILUETH”.

Celule stem din suplimente alimentare

Printre remediile medicale de ultima ora, produsele naturale de la „Active Therapy” au atras multi vizitatori. „Flavin7” si „Olimiq StemxCel” sunt suplimente alimentare pe baza de plante ce determina cresterea numarului de celule stem adulte, ajutand la vindecarea unor boli grave, ca diabetul, cancerul, infarctul, scleroza in placi, tetrapareza spastica si alte maladii degenerative. Utilizarea lor este o alternativa viabila la costisitoarele operatii de implant de celule stem, efectuate in China.

„Intoarcerea la natura”

La „Body Mind Spirit Festival” au descoperit carti si brosuri prin care se incearca reorientarea vietii contemporane catre armonia cu natura interioara a fiintei umane si cu natura inconjuratoare. Nu au lipsit nici maestrii Reiki, centrele de masaj sau locurile amenajate special pentru destinderea si odihna vizitatorilor.

La cea de-a doua editie „Body Mind Spirit Festival” au fost prezente peste 80 de firme cu produse de cea mai buna calitate, s-au organizat 50 de workshop-uri si conferinte, precum si 40 de manifestari artistice, care au contribuit la informarea publicului, invitand si militand pentru intoarcerea la natura.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.