Florin Chilian nu gusta cianura

Florin Chilian s-a alaturat organizatiei Greenpeace in campania “Romania fara cianura” si sprijina proiectul legislativ privind interzicerea cianurii in minerit in Romania.

Intrarea in vigoare a acestei legi ar pune la adapost Romania de accidente ecologice precum cel de acum 7 ani de la uzina “Aurul” din Baia Mare, cand mii de tone de peste si sute de specii de pasari si mamifere au murit otravite cu cianura. “Nu avem, cu adevarat, niciun fel de putere ca indivizi, luati separat, si nu suntem propietari decat pe clipa ce trece chiar acum cu, prin si odata cu noi. Proprietatea asupra clipei ce vine este rezervata copiilor nostri si pentru ei ar trebui sa ne strangem laolalta, sa recastigam impreuna dreptul de a le proteja viitorul. Votati alaturi de noi impotriva cianurii la adresa http://www.faracianura.ro/vot.php.”

Nici pe plan muzical Chilian nu sta degeaba, el lucreaza acum la relansarea primului sau album, “Iubi-Interfata la realitate”. Primul extras pe single, piesa “Chiar daca” va fi o superproductie muzicala, cu instrumente veritabile, fara efecte computerizate, inregistrata cu muzicienii de la Prosonic Studio. “Productia acestui prim extras pe single a fost achitata in proportie de 21% de catre cei care au inteles demersul facut de mine pe site-ul personal www.florinchilian.ro. Am dat acolo numarul de cont in care de regula se varsa sumele colectate din drepturile de autor, si i-am rugat pe cei care au copiat albumul de pe NET sa achite contravaloarea unui C.D. 2300 Ron s-au strans in urma acelui demers, adica 21% din costurile de productie ale unei singure piese. Asta spune foarte multe despre adevarul industriei muzicale din Romania… Le multumesc tuturor celor care au inteles si m-au ajutat”, a declarat Chilian. Raymond Vancu, producatorul muzical, a facut parte echipa lui Francis Ford Coppola la filmul “Youth Without Youth”, filmat in Romania, ecranizare dupa romanul “Tinerete fara tinerete” de Mircea Eliade. Piesa beneficiaza si de un videoclip care se va lansa pe TV in cursul lunii decembrie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,153FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente