Array

Flota de automobile Opel alimentate cu hidrogen a parcurs peste 3.2 milioane de kilometri

Flota de automobile Opel alimentate cu hidrogen a parcurs peste 3.2 milioane de kilometri

Flota de automobile Opel alimentate cu hidrogen a parcurs 2.000.000 de mile, ceea ce reprezinta peste 3.2 milioane de kilometri.

Flota de vehicule alimentate cu hidrogen de la Opel, intitulata HydroGen4, a parcurs un total de 2.000.000 de mile. Vehiculul demonstrativ, dezvoltat de Opel in colaborare cu General Motors este utilizat de cei de la ADAC si de alte noua companii din Germania. Flota de zece modele HydroGen4 a parcurs, din 2009 pana in prezent, un total de 2.000.000 de mile. Opel HydroGen4 este echipat cu un tren de propulsie cu hidrogen, echipat cu o baterie nickel-metal-hydride, care produce 35 kW/1.8 kWh si alimenteaza un motor electric trifazic de 73 kW (99 CP) si 320 Nm.

Acest hotar este un punct important in calea noastra spre transformarea vehiculelor pe hidrogen in realitate. Vom utiliza cunostintele acumulate prin flota noastra globala pentru a imbunatati accesibilitatea si fiabilitatea vehiculelor alimentate pe hidrogen in timp ce cantarim potentialul aplicatiilor comerciale ale acestei tehnologii in viitor, a declarat Charlie Freese, director executiv al activitatilor GM pentru celule de combustibil.

Modelul Opel HydroGen4 face parte din parteneriatul Clean Energy Partnership, un proiect european fondat Ministrul German al Transporturilor. Din 2008, parteneri precum ADAC, Allianz, Bild/Axel Springer AG, Coca-Cola, Enertrag, Hilton, Ikea, Linde, Pace si Total au condus asemenea vehicule in apropierea orasului Berlin. Proiectul a fost extins in 2010 si 2011 pentru a include orasele Hamburg, Baden-Wurttemberg, Nord Rin-Westphalia si Hesse.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente