Fostele garaje, transformate in parcari ecologice

  0
  312
  Fostele garaje, transformate in parcari ecologice
  Fostele garaje, transformate in parcari ecologice

  Primaria Bistrita a ridicat in acest an 31 de garaje care se aflau pe domeniul public. In locul acestora autoritatile locale au amenajat parcari ecologice.
  In locul fostelor garaje care erau amplasate pe domeniul public autoritatile locale au amenajat parcari ecologice si au pus stalpi de iluminat.

  „Toate garajele sau anexele care se afla pe domeniul public trebuie ridicate. Proprietarii acestora sunt obligati sa le ridice si sa le duca in alta parte. In cazul in care proprietarii refuza sa faca acest lucru atunci autoritatile locale vor fi cele care le vor ridica. Proprietarii au ragaz cateva zile sa vina sa le ia de la baza la care sunt depozitate si in cazul in care acest lucru nu se intampla atunci garajele respective vor intra in patrimoniul primariei” a declarat pentru Bistriteanul.ro purtatorul de cuvant al Primariei Bistrita, Mihai Rusti.

  Autoritatile locale preconizeaza ca pana la sfarsitul anului 2010 vor fi amenajate un numar total de 122 de locuri de parcare in locul fostelor garaje.

  Strazile pe care s-au ridicat garajele sunt: Sucevei, Aleea Tihuta, strada Tudor Vladimirescu, strada Constantin Roman Vivu, strada Colibitei, intrarea Turturelelor si strada Dumbravei.

  Pentru realizarea locurilor de parcare pe cele sapte strazi municipalitatea a alocat un buget de 206.272 de lei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.