ALBA: Diplome pentru ecologizare

  0
  276
  ALBA: Diplome pentru ecologizare
  ALBA: Diplome pentru ecologizare

  In aceste zile in tot judetul Alba se vor imparti mii de diplome de participare pentru voluntarii care a iesit la curatenie anul acesta, in luna septembrie.

  Instititutia Prefectului Judetului Alba alaturi de echipa judeteana a proiectului „Let`s do it Romania!” Alba, au organizat recent, in sala festiva a Hotelului Parc din Alba-Iulia, o conferinta in cadrul careia Monica Chindris si Cosmin Lupu au inmanat diplome de merit institutiilor publice, organizatiilor nonguvernamentale si sponsorilor care s-au implicat in buna desfasurare a proiectului national Let`s do it Romania!

  Acest eveniment a fost sustinut de catre Romania Green Building Council(RoGBC),o organizatie non-profit, apolitica ce cauta sa incurajeze conditiile de piata, educatie si legislatie necesare promovarii constructiilor de inalta performanta care sunt in acelasi timp sustenabile si profitabile.

  In data de 25 septembrie au fost inregistrati oficial 2.784 de voluntari din judetul Alba, care au reusit sa colecteze deseuri in 6.851 de saci.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.