Fotografia cu cele mai multe zambete de copii

  0
  436
  Fotografia cu cele mai multe zâmbete de copii

  Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom au adus Romaniei un record mondial prin realizarea “Fotografiei cu cele mai multe zambete de copii”. Aceasta performanta a fost omologata de World Records Academy.

  In „Fotografia cu cele mai multe zambete” apar peste 580 de copii care, in luna octombrie a anului trecut, au venit sa sarbatoreasca alaturi de Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom, cei zece ani de parteneriat in operarea liniei gratuite 116 111 destinata protectiei drepturilor copiilor in Romania.

  Pentru a marca cele peste 30.000 de cazuri solutionate de Asociatia Telefonul Copilului impreuna cu autoritatile abilitate, cei peste 580 de copii prezenti la eveniment au zambit in grup camerei foto.

  Fotografia cu cele mai multe zambete de copii

  ”In fiecare zi suntem intr-o competitie pentru a schimba in bine viata cat mai multor copii. Alaturi de Romtelecom, de zece ani luptam din ce in ce mai indarjiti in aceasta cursa. Recunoasterea recordului de World Records Academy reprezinta pentru noi o incununare a ceea ce pot insemna eforturile noastre – zambete infinite. Mai avem, insa, un plan: vrem sa doboram recordul la cei mai multi copii fericiti”, a declarat Catalina Florea, Director Executiv al Asociatiei Telefonul Copilului.

  ”Lucrurile in urma carora poti sa te uiti cu bucurie si cu sentimentul ca ai facut ce trebuia sunt cele mai valoroase si ne bucura ca Romtelecom a putut contribui la cauza copiilor din Romania. Ne bucuram ca prin omologarea acestui record avem inca o amintire frumoasa pentru a marca cei 10 ani de parteneriat,” a spus Cristina Popescu, Director Comunicare Romtelecom.

   

  Dorim sa multumim tuturor reprezentantilor mass media pentru promovarea proiectelor noastre, respectiv asigurarea constanta a vizibilitatii numarului 116 111 in randul copiilor si parintilor, ceea ce a facilitat tratarea cat mai multor cazuri de incalcare a drepturilor copilului.

  Asociatia Telefonul Copilului este o organizatie neguvernamentala, non-profit, activa in domeniul protectiei drepturilor copilului. 7 zile din 7, intre orele 08.00-00.00, Asociatia Telefonul Copilului raspunde copiilor si parintilor la linia de asistenta gratuita, unica la nivel european, 116 111, specializata in domeniul protectiei drepturilor copilului. Linia este oferita gratuit de Romtelecom.

  Cu o expertiza de peste 80 de ani pe piata romaneasca de telecomunicatii, Romtelecom este unul dintre cei mai reprezentativi operatori la acest moment. Compania a parcurs o perioada de transformari majore in ultimii ani, de la un furnizor clasic de telefonie fixa la un jucator competitiv pe piata de telecomunicatii, oferind astazi o gama completa de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodarii, cu pachete personalizate de televiziune (satelit si IPTV), internet si voce. La finalul lui 2011, Romtelecom avea aproximativ 4,7 milioane de clienti in portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet in banda larga si voce, precum si solutii complexe de business ICT.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.