Gala „Actionam Responsabil!” premiaza proiectele de responsabilitate sociala

Gala „Actionam Responsabil!” premiaza proiectele de responsabilitate sociala
Gala „Actionam Responsabil!” premiaza proiectele de responsabilitate sociala

In data de 5 decembrie, incepand cu ora 12.00va avea loc Gala ”Actionam Responsabil!” la hotelul JW Marriot, Sala Grand Ballroom.

Moderata de Mihai Constantinescu, gala isi propune sa marcheze rezultatele obtinute in ultimii trei ani, acordand recunoasterile binemeritate acelora care s-au remarcat implementand proiecte de responsabilitate sociala, dar si sa configureze urmatorii pasi pentru a trece la un nivel superior de eficacitate a Retelei „Actionam responsabil!” si la un mai mare impact in societatea romaneasca.

AGENDA CONFERINTEI poate fi consultata pe site-ul proiectului AICI.

Participarea la gala este GRATUITA, iar INSCRIEREA se poate face online AICI.

La eveniment sunt invitati specialisti, experti si reprezentati ai organizatiilor membre ale Retelei „Actionam responsabil!” din corporatii, organizatii neguvernamentale, asociatii de IMM-uri, patronate, sindicate, comitete sectoriale si camere de comert si industrie, precum si reprezentati ai unor organizatii care au realizat proiecte de succes, experti care au dobandit certificarea de manager in responsabilitate sociala, autori de lucrari, traineri, dar si potentiali noi membri.

Cu ocazia aniversarii a 3 ani de existenta a Actionam responsabil! evenimentul reprezinta si un pretext pentru ca membrii Retelei sa se cunoasca, sa schimbe idei si resurse necesare construirii de initiative de responsabilitate sociala.

In cadrul galei vor fi premiate cele mai active si mai inovatoare organizatii membre din toate regiunile de dezvoltare ale tarii pentru activitatea sustinuta si implicarea in generarea de schimbari pozitive in comunitate, cat si castigatorii concursului national „Actionam responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”. Premiile vor fi decernate de specialisti si manageri de responsabilitate socialasi de expertii proiectului din cele 8 regiuni de dezvoltare.

Totodata, pe agenda evenimentului se va regasi si prezentarea solutiilor de sustenabilitate ale proiectului, precum si programul de activitati dedicat membrilor Retelei „Actionam responsabil” incepand cu luna decembrie 2013. Odata cu incetarea finantarii europene, sustenabilitatea proiectului va fi asigurata de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA).

 Multe dintre proiectele finantate din fonduri europene se termina odata cu finantarea. Suntem hotarati sa nu permitem ca ceea ce am construit alaturi de cei peste 200 de membri ai retelei „Actionam responsabil!” in 3 ani sa dispara din cauza resurselor. Credem suficient de mult in importanta misiunii noastre comune pentru a gasi solutia corecta si resursele necesare atingerii obiectivelor finale. In cadrul conferintei ne propunem sa impartasim cu participantii solutia partiala pe care am identificat-o deja si care credem ca va duce reteaua „Actionam responsabil!” la un nivel superior de eficacitate, declara Rodica LUPU, manager Reteaua „Actionam Responsabil”.

Pe toata durata galei va fi organizata o expozitie foto, finalul evenimentului fiind dedicat premierii celor mai bune fotografii surprinse in timpul implementarii proiectelor de responsabilitate sociala si inscrise in concursul „Fete ale implicarii”. 

 

Gala „Actionam responsabil!” prezinta oportunitatea ideala de a interactiona cu specialistii RSC din corporatii, cu reprezentantii ai ONG-urilor si ai IMM-urilor, dar si cu membrii Camerelor de Comert si Industrie si Comitetelor Sectoriale.

Proiect implementat de JCI Romania in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Asociatia „Institutul pentru Politici Sociale” si cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *