Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat

  0
  457

  invitatie-gala.jpgConcurs national de proiecte pentru protectia mediului si economisirea resurselor

  Proiect desfasurat sub egida Ministerului Mediului, Departamentul Mediu

  Asociatia ECOTIC si HotNews.ro, cu sprijinul Ministerului Mediului, Departamentul Mediu au lansat campania „Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, care s-a desfasurat in perioada 1 septembrie – 8 noiembrie 2009.

  Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este o campanie de promovare a proiectelor dedicate protectiei mediului si economisirii resurselor.

  Prin aceasta campanie, organizatorii isi propun sa popularizeze programele de responsabilizare sociala ale companiilor sau institutiilor publice, precum si bunele practici la nivelul comunitatilor locale, in domeniul protectiei mediului.

  In acest sens, companiile, institutiile publice, organizatiile non-guvernamentale, institutiile de invatamant si, nu in ultimul rand, publicul larg, sunt invitati sa posteze descrieri si fotografii/video ale proiecteleor de mediu pe care le recomanda fie in calitate de organizatori ai acestora, fie ca membri ai comunitatilor locale.

  Proiectele desemnate castigatoare in urma jurizarii vor fi premiate cu trofee, iar persoanele care inscriu in competitie proiectele vor primi premii constand in echipamente electrice si electronice in valoare totala de 4.000 de EURO.

  Proiectele inscrise in aceasta campanie provin din sfera protectiei mediului – economisirea resurselor, colectarea selectiva a deseurilor, curatenia si intretinerea habitatului etc.

  Esti implicat, ai vazut sau cunosti un proiect pentru un mediu curat? Propune-l pentru premiere la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat, organizata de ECOTIC si HotNews.ro sub egida Ministerului Mediului.

  Orice utilizator HotNews.ro s-a putut inscrie in competitie un proiect postand fotografii sau scurte materiale video, insotite de o descriere a proiectului si eventual linkuri care sa furnizeze detalii. De asemenea, companiile, institutiile publice, institutiile de invatamant, organizatiile non-guvernamentale, care au dorit sa ia parte la concurs, s-au putut inscrie in Gala Premiilor pentru un Mediu Curat.

  Premiile oferite de organizatori sunt: Marele Premiu, Premiul 2 si Premiul 3, respectiv Premiul Publicului.

  Criteriile de jurizare sunt:

  * Gradul de responsabilizare si implicare a comunitatii – oglindita in numarul de participanti, alte institutii sau companii atrase in proiect
  * Originalitatea proiectului
  * Relevanta proiectului pentru comunitate
  * Vizibilitatea in randul targetului vizat/acoperirea media obtinuta
  * Eficienta campaniei raportata la efortul investit

  Perioada de inscriere in concurs a proiectelor este 1 septembrie – 8 noiembrie, urmand ca intre 9 noiembrie – 15 noiembrie, sa aiba loc votul publicului si cel al juriului. Gala Premiilor pentru un Mediu Curat se va desfasura pe 18 noiembrie.

  c°n urma voturilor publicului si juriului, se va acorda trofeul Gala Premiilor pentru un Mediu Curat celei mai inovative / de impact campanii ecologice de colectare desfasurate in ultimul an.

  Componenta juriului:

  Doru Laurian Badulescu, Secretar de Stat in Ministerul Mediului

  Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei

  Varujan Pambuccian, Membru in Comisia de IT&C din Camera Deputatilor

  Valentin Negoita – Presedintele Asociatiei ECOTIC

  Ana-Maria David – Coordonator Proiecte speciale HotNews.ro

  Partener media: Money Channel

  Pentru detalii accesati  http://www.hotnews.ro/gala_premiilor_pentru_un_mediu_curat

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.