Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat

Esti implicat, ai vazut sau cunosti un proiect pentru mediu curat? Propune-l pentru premiere la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, organizata de ECOTIC si HotNews.ro sub egida Ministerului Mediului.Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

Orice utilizator HotNews.ro poate inscrie un proiect postand fotografii, insotite de o descriere a proiectului si eventual linkuri care sa furnizeze detalii. De asemenea, companiile, institutiile publice, institutiile de invatamant, organizatiile non-guvernamentale, care doresc sa ia parte la concurs se pot inscrie in Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat.

Prin acesta campanie, organizatorii isi propun sa popularizeze programele de responsabilizare sociala ale companiilor sau institutiilor publice, precum si bunele practici la nivelul comunitatilor locale in domeniul protectiei mediului.
Proiectele desemnate castigatoare in urma jurizarii si a votului publicului vor fi premiate cu trofee, iar persoanele care inscriu in competitie proiectele vor primi premii constind in echipamente electrice si electronice in valoare totala de 4.000 de EURO.

Perioada de inscriere in concurs a proiectelor este 1 septembrie – 8 noiembrie, urmand ca intre 9 noiembrie – 15 noiembrie sa aiba loc votul publicului si cel al juriului. Gala Premiilor pentru un Mediu Curat se va desfasura pe 18 noiembrie.

In urma voturilor publicului si juriului, se va acorda trofeul Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat celei mai inovative / de impact campanii ecologice de colectare desfasurate in ultimul an.

Componenta juriului:
Doru Laurian Badulescu, Secretar de Stat in Ministerul Mediului
Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei
Varujan Pambuccian, Membru in Comisia de IT&C din Camera Deputatilor
Valentin Negoita – Presedintele Asociatiei ECOTIC
Ana-Maria David – Coordonator Proiecte speciale HotNews.ro

Sursa: HotNews

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,212FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente