Garda de Mediu Gorj a dat amenzi de aproape 100.000 de lei in ultima saptamana. Vezi aici neregulile depistate

Garda de Mediu Gorj a dat amenzi de aproape 100.000 de lei in ultima saptamana. Vezi aici neregulile depistate

Administratorii a trei societati care isi desfasoara activitatea in judetul Gorj au fost sanctionati in ultimele sapte zile de Garda de Mediu, recordul fiind atins la Bumbesti-Jiu, unde s-a acordat o amenda de 50.000 de lei.

Prima sanctiune a fost aplicata la Bustuchin, pentru depasirea nivelului de zgomot. „Avem o societate care desfasoara activitatea de extractie a hidrocarburilor, care are punct de lucru la Bustuchin si care detine si o statie de compresoare. S-a aplicat o amenda de 40.000 de lei pentru depasirea nivelului de zgomot pentru statia de compresoare. Mai avem o societate cu punct de lucru in Rovinari, care a fost sanctionata cu 3.000 de lei zilele trecute pentru ca nu detine evidenta gestiunii deseurilor generate”, a declarat Simona Cornea, comisar in cadrul Garzii de Mediu Gorj.

Nereguli au fost depistate si la o societate din Bumbesti-Jiu, specializata in taierea si rindeluirea lemnului, unde comisarii de la Garda de Mediu Gorj au constatat ca nu au fost respectate masurile cu privire la depozitarea deseurilor generate in urma activitatii desfasurate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *