Grave alunecari de teren in comuna Sandulesti, judetul Cluj

  0
  557
  Grave alunecări de teren in comuna Sănduleşti, judetul Cluj
  Grave alunecari de teren in comuna Sandulesti, judetul Cluj

  In perioada 1999-2000 in satul Copaceni, comuna Sandulesti au aparut grave alunecari la teren, proces care n-a fost stopat pana acum.

  Acum procesul s-a accentuat chiar daca in aceasta vara nu au fost ploi, e posibil ca infiltratiile de apa ca creeze mari neplaceri locuitorilor din zona, iar lucrarile la Autostrada Transilvania au avut si ele „partea lor de vina”, dupa cum spune noul primar de la Sandulesti, Augustin Duca.

  „Este vorba despre dealul Continit de la marginea satului Copaceni. Exista un cimitir in apropiere, dar si case de locuit. La ora actuala facem studii sa vedem de unde si cum s-au accentuat, se stie ca e zona predispusa alunecarilor de teren. Momentan facem un studiu de fezabilitate, dar si unul geo si topo, pe final de octombrie vedem la cat s-ar ridica investitia… La un calcul preliminar e posibil sa avem nevoie de 350.000-450.000 euro”, explica Duca.

  In opinia primarului de la Sandulesti banii ar putea proveni de la Consiliul Judetean Cluj, Ministerul Mediului sau al Transporturilor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.